Donacionet/ Palmer: Qeveria të garantojë transparencë dhe mirëpërdorim të fondeve

Në konferencën e donatorëve që po mbahet në Bruksel, ka folur edhe përfaqësuesi i SHBA, z.Palmer, i cili është edhe i dërguari për Ballkanin Perendimor i Departamentit amerikan të Shtetit.

Palmer ka vënë në dukje lidhjet e forta dhe historike të SHBA me Shqipërinë, në ditë të mira dhe të këqia. Pasi shpjegoi se ndihma amerikane për rindërtimin pas tërmetit do të jetë 5 milionë dollarë, zyrtari i lartë, theksoi se kërkohet transparencë dhe mirëpërdorim i fondeve.

LEXO EDHE  FOTO/ Një burrë i shtrirë prej disa orësh në trotuar, qytetarja: Dukej i nxirë në fytyrë

“Duhet transparencë dhe mirëpërdorim i fondeve nga qeveria”, deklaroi Palmer. Konferenca e donatorëve në Bruksel vijon, dhe tashmë paneli është për vendet partnere të Bashkimit Europian.