Kontakt

Adresa
Rruga Federik Shiroka, shkalla 3 hyrja 3 kati i 2 nr 4, Tirana , Albania

+355688039908 (main number)

Email: [email protected]

Boldnews mbetet zgjedhja e parë për një lexues i cili kërkon të informohet me saktësi për një lajm. Misioni jonë kryesor është paanshëmëria dhe profesionalizmi dhe për këtë janë të punësuar gazetarët më të mirë në tregun mediatik.