“100 vjet Tiranë, 100 stacione të mjerueshme”/ Ina Zhupa: Veliaj i trajton qytetarët si dorë e dytë

Zëdhënësja e Partisë Demokratike Ina Zhupa ka shpërndarë një video në “Facebook”, duke u shprehur se Tirana në 100 vjet qytet, ka 100 stacione autobusi në gjendje të mjerueshme.

Zhupa thekson se qytetarët e Tiranës trajtohen si qytetar të dorës së dytë, në një kohë që ata paguajnë taksat më të larta në Shqipëri.

“Veliaj me 200 milion euro buxhet dhe Tirana është ende qyteti pa vendqëndrime për qytetarët në stacionet e autobusit!”-thekson Zhupa.

Më tej, zëdhënësja e PD-së shprehet se “shërbimi urban nga konstatimet e kryera rezulton i degraduar dhe më shumë problematika të faktuara kryesisht si: çmimi i rritur i biletës, mungesa e vendqëndrimeve në stacion, mungesa e korsive të dedikuara, vonesat në pritjen e autobuzit, kushtet e brendshme te autobuzave, mungesa e biletave, mungesat e aboneve, etj etj.”

Postimi i Ina Zhupës:

100 vjet Tirana- 100 stacione në gjëndje të mjerueshme, pa vendqëndrim, qytetarët e Tiranës trajtohen pa dinjitet nga Veliaj!

LEXO EDHE  VIDEO/ "Spiuni i fuqive armike të NATO-s, jep me ryshfet anijet luftarake për dasma"

Veliaj me 200 milion euro buxhet dhe Tirana është ende qyteti pa vendqëndrime për qytetarët në stacionet e autobusit!

Në një vëzhgim të kryer në rrugët e Tiranës, konstatohet mungesa e vendqëndrimeve për qytetarët në stacionet e autobusit. Ndërkohë që në kryeqytetet e tjera nuk bëhet fare diskutimi i vendqëndrimit por si ta transformojmë atë në art, dhe në vend për të lexuar etj!

Qytetarët e Tiranës trajtohen si të dorës së dytë, paguajnë taksa për një super buxhet dhe mbrapsht nuk marrin shërbime. Kujtojmë që shërbimi urban nga konstatimet e kryera rezulton i degraduar dhe më shumë problematika të faktuara kryesisht si: çmimi i rritur i biletës, mungesa e vendqëndrimeve në stacion, mungesa e korsive të dedikuara, vonesat në pritjen e autobuzit, kushtet e brendshme te autobuzave, mungesa e biletave, mungesat e aboneve, etj etj.

Kjo është Tirana e degraduar për qytetarët, edhe fushë ndërtimi për oligarket. Veliajt nuk i interesojnë qytetarët e Tiranës!