Celibashi apel të rinjve: Votoni më 25 prill, angazhohuni në proceset demokratike

Kryetari i Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashki, i ka drejtuar një thirrje të rinjve që të bëhen pjesë e procesit zgjedhor.

Celibashi përmes një postimi në rrjetin social Twitter shkruan se të rinjtë shqiptarë duhet të të angazhohen në proceset demokratike të vendit dhe të marrin pjesë në ️ e datës #25prill2021.

“Inkurajoj të rinjtë shqiptarë që të angazhohen në proceset demokratike të vendit dhe të marrin pjesë në zgjedhjet e datës 25 prill 2021.

, , !”, shkruan Celibashi.