Grabitja e milionave në Rinas, ja 4 aktorët përgjegjës…

Eksperti i Aviacionit Civil, Dritan Goxhaj, tha mbrëmjen e sotme në studion e Oraneës se 4 janë aktorët përgjegjës për grabitjen e milionave në Rinas.

Ai renditi për nga përgjegjësia Policinë e Shtetit, Autoritetin e Aviacionit Civil, që përbëjnë edhe pjesën e përgjegjësisë për shtetin.

“Koncesionari i TIA-s dhe ICTS që është nënkontraktor që ushton shërbimet e sigurisë brenda territorit të aeroportit. Është një lloj policie private, por jo me statusin e policisë. Për këtë arsye kjo nuk licensohet nga policia, por vetëm nga AAC.

LEXO EDHE  Basha në prokurori, ç‘pritet të ndodhë...

Kjo ruan vetëm pjesën e brendshme dhe perimetrin e brendshëm të territorit të aeroportit. Është një lloj policie private, por jo me statusin e policisë.

Këputja e drynit është përgjegjësi e Policisë së Shtetit, Koncesionarit dhe ICTS-së”, tha ai.