E mërkurë, Korrik 24, 2019
Etiketimet Lame

Etiketim: Lame

600 mijë pasuri të paregjistruara nga hipoteka/ Ja zonat më problematike

Janë mbi 600 mijë pasuri, kryesisht në zonën bregdetare të jugut dhe të Thethit, të cilat nuk janë regjistruar nga Hipoteka. Ndonëse duhet të ishte...

Pronat me mbivendosje, ja dy mënyrat për t’u zgjidhur/ Lame shpjegon...

Drejtori i përgjithshëm i ALUIZNI-t, Artan Lame, sqaroi dje se si do të funksionojë Agjencia Shtetërore e Kadastrës që pritet të ngrihet shumë shpejt...