Moti i keq, rrugët ku ka probleme me qarkullimin

Përkeqësimi i motit dhe reshjet e shiut kanë shkaktuar rënie gurësh dhe inertesh në zonën e Poçemit, Gjirokastrës, Sarandës dhe në zonën e Murrashit në aksin Elbasan-Librazhd.

Autoriteti Rrugor Shqiptar, njofton se grupet e punës kanë ndërhyrë duke bërë pastrimin e rrugës, ndersa apelon që qytetarët të tregohen të kujdesshëm gjatë lëvizjes dhe të reduktojnë shpejtësinë për shkak të lagështirës në rrugë.