Don Xhoni ka një lutje për të gjithë prindërit shqiptarë (Foto)

Marrë nga "Instagram"

Reperi  Don Xhoni ka bërë një shkrim në të cilin u bën lutje prindërve që t’i lejojnë fëmijët e tyre t’i ndjekin ëndrrat apo dëshirat që kanë.

“Puna dhe besimi në krijuesin e gjithësisë, unë jam këtu ku jam sot Elhamdulilah. Një lutje për të gjithë prindërit kudo që ndodhen, lini fëmijët t’i ndjekin ëndrrat. Lejoni të bëjnë atë që ndjejnë.

“Mos u bëj një prind që thotë ‘jo bre se ti nuk mundesh’, por bëhu dikush që është realizim i ëndrrave tij ose të saj, gjithmonë në kuptimin e mirë të fjalës”, ka shkruar ai në një shkrim të ndarë në InstaStory.

LEXO EDHE  Big Mama bën deklaratën e papritur: Jam martuar (FOTO)