Shoferi ‘kamikaz’ sërish kundërvajtje në aksin Fier-Vlorë

Nuk ka shans të disiplohen apo ndërgjegjësohen. Para pak ditësh në aksin rrugor Fier-Vlorë ndodhi një aksident tragjik ku familja Gushi me katër anëtarë u shua e tëra.

Por edhe më parë në këtë aks rrugor kanë ndodhur aksidente të ndryshme dhe shumë prej tyre me humbje jete.

Shumë drejtues mjetesh të kapur nga adrenalina, harrojnë gjithçka dhe ecin me shpejtësi tej normave të lejuara e që në fund rezulton fatale për ta dhe të tjerët që përdorin të njëjtën rrugë.

LEXO EDHE  Masakra e pandëshkuar e peshkimit në liqenin e Shkodrës

Por sikur të mos mjaftonte çmenduria me shpejtësinë tej normave të lejuara një shofer ka vendosur të ecë kundërvajtje në këtë aks të rrezikshëm. Një veprim i tillë mund të ketë fund tragjik për drejtuesit e tjerë të mjeteve që janë duke udhëtuar në këto momente. Shpresojmë që autoritetet të reagojnë sa më parë në lidhje me këtë rast dhe të marrë masat e nevojshme që të mos përsëritet herë tjetër.