Hapen 24 orë pikat kufitare të Kapshticës dhe Kakavijës, çfarë ju nevojitet me vete

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se nga data 1 korrik do të funksionojnë gjatë 24 orëve, Pikat Kufitare të Kakavisë dhe Kapshticës, për të gjitha kategoritë e udhëtarëve.

Ndërsa Pika Kufitare Qafbotë, deri më datë 7 korrik 2021 do të funksionojë në të njëjtën mënyrë si funksionon sot: nga ora 08:00 deri 16:00, me limit në hyrje 250 persona.

LEXO EDHE  U v*a në krye të detyrës, efektivi Saimir Hoxha vëllai i gjyqtares së Pukës

Vazhdon të kërkohet: PLF, PCR, Rapid test, çertifikatë vaksinimi ose vërtetim që qytetari është diagnostikuar me Covid-19 (2-9 muajt e fundit).

Informojmë se numri i lejuar për çdo Pikë Kufitare është si më poshtë:

Kakavijë: 1500 vetë (tashmë e hapur 24 orë)
Qafbotë: 250 vetë (08:00 me 16:00)
Kapshticë: 400 vetë (24 orë e hapur).