Komisioneri Publik ankimon në KPA vendimin e KPK për Iliba Bezatin

Komisioneri Publik ankimoi në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, pranë Gjykatës Kushtetuese, vendimin nr. 352, datë 1.3.2021, të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për subjektin e rivlerësimit, Iliba Bezati, me funksion gjyqtare në Gjykatën e Apelit Vlorë.

Komisioneri Publik konstaton se, nga shqyrtimi i vendimit nr. 352, datë 1.3.2021, të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe akteve shoqëruese të tij, paraqiten rrethana të tilla ligjore e fakti, që e bëjnë të cenueshëm vendimin në tërësinë e tij.

Komisioneri Publik kërkon që shkaqet e ankimit të merren në shqyrtim nga ana e KPA dhe, pasi të ketë kryer vetë Kolegji një hetim dhe vlerësim të plotë të rezultateve të hetimit administrativ për subjektin e rivlerësimit, të vendosë, në mënyrë alternative, lënien në fuqi të vendimit nr. 352, datë 1.3.2021, të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, ose ndryshimin e tij.

KPK konfirmon Iliba Bezatin, gjyqtaren e akuzuar për ‘fshehje pasurie”, me 4 apartamente dhe lekë me fajde

FOTO/ ‘Kaloi vetingun në kundërshtim me ligjin, kunata e Pamela Qirkos feston fitoren e PS me yll të kuq në ballë’

Vetingu/ KPK, përpjekje “titanike” për të justifikuar problemet e kunatës së Pamela Qirkos

Zbulohet lidhja e biznesit mes Pamela Qirkos së KPK dhe gjyqtares që iu rrëzuan raportet negative (Dokumetet)

LEXO EDHE  Vuçiç publikon foton nga takimi me Ramën e Zaev: Vendet e Ballkanit, më shumë investime