KPK konfirmon Iliba Bezatin, gjyqtaren e akuzuar për ‘fshehje pasurie”, me 4 apartamente dhe lekë me fajde

Nga Boldnews.al Asnjë surprizë. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) ka konfirmuar në detyrë këtë të Hënë gjyqtaren e Apelit të Vlorës, Iliba Bezati, njëkohësisht kunata e drejtueses së institucionit të Vetingut, pavarësisht problematikave të shumta me pasurinë. Trupa e rivlerësimit, e përbërë nga kryesues Olsi Komici, relator Lulzim Hamitaj dhe anëtare Brunilda Bekteshi nuk … Continue reading KPK konfirmon Iliba Bezatin, gjyqtaren e akuzuar për ‘fshehje pasurie”, me 4 apartamente dhe lekë me fajde