Zbulohet lidhja e biznesit mes Pamela Qirkos së KPK dhe gjyqtares që iu rrëzuan raportet negative (Dokumetet)

Nga Boldnews.al Disa të dhëna nga Qendra Kombëtare e Biznesit që dëshmojnë për lidhjet e ngushta jo vetëm familjare, por edhe biznesi ndërmjet kryetares së Komisionit të Vetingut, Pamela Qirko dhe gjyqtares Iliba Bezati, mund të përbëjnë shkak për ngritjen e dyshimeve për shkelje të detyrës dhe konflikt interesi nga kryekomisionerja e rivlërësimit dhe trupa … Continue reading Zbulohet lidhja e biznesit mes Pamela Qirkos së KPK dhe gjyqtares që iu rrëzuan raportet negative (Dokumetet)