Berat, tre mësues me koronavirus, probleme edhe në burg

Qyteti i Beratit është prekur jo pak nga koronavirusi.

Gjatë ditës së sotme kanë rezultuar pozitiv me koronavirus 7 qytetarë, nga këta, tre mësues, 1 polic në burgun e Beratit, 1 arkëtare e Bashkisë, 1 punonjës i OSHE në Skrapar dhe një punonjëse e fasonerisë.

LEXO EDHE  Merret vendimi: A do të lejohet kandidimi i Albin Kurtit?