Meta dekreton emërimin e shefit të ri të Shtabit të Përgjithshëm të FA/ Emri

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar sot emërimin e Gjeneral Major Bajram Rushit Begaj si Shef të Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë.

Gjeneral Begaj mbante detyrën e Komandantit të Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes, ndërkohë që në 31 vitet e karrierës në FA ka mbajtur një edhe sërë detyrash të tjera mes të cilave: shef i Njësisë Mjekësore Ushtarake dhe zëvendësdrejtor Ushtarak i SUT, drejtor i Spitalit Ushtarak, drejtor i Inspektoratit Shëndetësor dhe Kryeinspektor dhe Këshilltar i Inspektoratit Shëndetësor në Shtabin e Përgjithshëm Ushtarak Qendror Universitar etj.

LEXO EDHE  Aktivistja denoncon skandalin: Samir Mane ndërtoi me lekët tona pistën e helikopterëve në kompleksin "Green Coast"

“Presidenti i Republikës Sh.T.Z Ilir Meta dekretoi sot emërimin e Gjeneral Major Bajram Rushit Begaj, Shef të Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë.

Gjeneral Major Bajram Begaj mbante detyrën e Komandantit të Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes“, njofton Presidenca.