Rastet me Covid-19 në Shkodër, infektohet 1 punonjës bashkie dhe 1 postier

Prej disa javësh institucionet shtetërore janë kthyer në vatra të koronavirusit.

Fillimisht ishte QSUT që u kthye në një vatër mjaft të rrezikshme, ku jo vetëm pati shpërthim rastesh, por ka kushtuar edhe jetë njerëzore te pacientë që vuanin edhe nga sëmundje të tjera bashkëshoqëruese.

LEXO EDHE  3 shqiptarët rrahin një koreano jugor

Ndërkohë, referuar rasteve të sotme, në Bashkinë e Shkodrës, ku janë konfirmuar 10 pacientë, dy prej të cilëve janë 1 punonjës i bashkisë, si dhe një punonjës poste.

Dy ditë më parë, në Bashkinë e Shkodrës rezultoi pozitive edhe nënkryetarja e Bashkisë Shkodër si dhe një polic Bashkiak.