Ambasada e SHBA thirrje të fortë shqiptarëve: N’a ndihmoni për të shpëtuar…

Në “Ditën Ndërkombëtare të Tokës”, Ambasada Amerikane në Tiranë i ka bërë një thirrje shqiptarëve që të përfshihen me ndihmën e tyre, për të shpëtuar planetin Tokë.

Përmes një postimi, Ambasada shkruan se shqetësimi për mirëqenien e planetit tonë sa vjen e rritet, sidomos në njohjen e shtrirjes së ndotjes nga plastika.

“Sot është Dita e Tokës dhe mënyra më e mirë për të ndihmuar në këtë ditë është që të përfshiheni! Shqetësimi për mirëqenien e planetit tonë sa vjen e rritet, sidomos në njohjen e shtrirjes së ndotjes nga plastika.

LEXO EDHE  Të dielat pa makina, pedagogia: Absurditet i gjallë. Pse mos ta heqin fare dhe internetin?!

Sfida e Tokës 2020 do të krijojë të dhëna të hapura, në mënyrë që kërkimet të masin mirëqenien e planetit tonë – dhe për këtë duhet ndihma juaj”, thuhet në postimin që është shpërndarë në faqen e tyre të rrjet.