Ekskluzive/Në Gjirokastër, mbledhjet e mësuesve mbahen në kafe (Foto)

Një skandal i radhës është regjistruar në sistemin arsimor parauniveristar. Në shkollën “Asim Zeneli”,  e cila ndodhet në një fshat me të njëjtin emër në qytetin e Gjirokastrës, mësuesit bashkë me drejtoreshën e shkollës Bukurie Llapaj zhvillojnë takimin pedagogjik në ambientet e një Bar Kafe.

Boldnews.al disponon raportin e datës 29 mars që është mbajtur me titull “Bisedë Kafe” dhe ku merrnin pjesë 10 mësues dhe dy edukatore.

Në raport shihen gabime të theksuara gramatikore, ndërkohë që pjesë e diskutimeve ishte edhe një kërkesë e prindërve për ndëshkim fizik ndaj fëmijëve të tyre.

LEXO EDHE  Do udhëtoni drejt Gjermanisë? Ja rregullat e reja për shtetasit shqiptarë

Nuk dihet nëse kjo pikë e diskutimit bën fjalë për shqetësimin e prindërve për dhunën ndaj fëmijëve të tyre, apo nxitjen e mësuesve për të ushtruar dhunë ndaj nxënësve.

Në fund të raportit shihet se 95% e stafit pedagogjik ka marrë pjesë në këtë diskutim “Bar Kafe”.

Raporti mban firmën e koordinatores Eriana Kuca, e cila është edhe mësuese e shkollës “Asim Zeneli”.

shkollaPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here