Fifi ka përdorur celular fshehtas në “Big Brother VIP”? Arbana Osmani zbulon të vërtetën

Foto: Instagram

Spektaklin e mbrëmshën të “BBV” u hap një diskutim shumë serioz dhe vendimtar për formatin e emisionit.

Prej ditësh është lakuar në publik, media dhe portale  se në shtëpinë e “Big Brother Vip’’ përdoret celulari në mënyrë të fshehtë.

LEXO EDHE  Shfaqet tejet provokuese në rrjete sociale, Vildane Zeneli: Më paragjykojnë shumë

Dje u qartësua se ajo që komentohet si një celular është në të vërtetë një makinë llogaritësë. Bëhet fjalë për një llogaritëse të cilën banorët e përdorin për  buxhetin që ata fitojnë javë pas jave gjatë provave javore.