Pemë të rrëzuara dhe mungesë energjie, reshjet shkaktojnë dëme në qytetin e Korçës

Këtë mëngjes në rrugët kryesore të Korçës qytetarët janë përballur me situata të pakëndshme që nga thyerja e pemëve, stolave të dëmtuar e deri tek objektet e rrëzuara.

Mësohet se në lagjen numër 14 të qytetit të Korçës nga era e fortë është rrëzuar pjesa e një çatie të një pallati e cila ka shkaktuar panik te banorët por fatmirësisht nuk ka shkaktuar dëme në njerëz.

LEXO EDHE  Berisha: ‘Ballkani i Hapur’ do i kthente shqiptarët në vasalë të Serbisë

Gjithashtu në disa lagje të qyteti ka pasur herë pas here dhe ndërprerje të energjisë. Në Dardhas të Pogradecit dhe Trebinjë gjatë orëve të natës nuk ka pasur energji.

Sipas informacioneve pranë kësaj bashkie punonjës të ndërmarrjes së punëve publike kanë vijuar prej këtij mëngjesi punën për largimin e pemëve të rrëzuara dhe prerjen e atyre që cilësohen të rrezikshme.