Ish i dashuri i Alvisës i bën dhuratë Adës/ Ja si reagon konkurrentja (Video)

Ada e falenderoi ndërsa vihej re që Alvisa qeshte vazhdimisht dhe e shpjegoi arsyen duke thënë: “Më bëhet qejfi që Ada është preference e tij dhe nuk e dija që kishte preference të tilla.”