Probleme me ujin e pijshëm në Durrës, oraret kur do të ketë ndërprerje

Ujësjellës Kanalizimet kanë njoftuar se qyteti i Durrësit ditën e sotme do të ketë probleme me furnizimin e ujit të pijshëm në të gjithë lagjet e qytetit.

Shkak është bërë ndërprerja e energjisë elektrike nga OSHEE në stacionin e pompave dhe për këtë arsye nga ora 08.00 deri 16.00 nuk do të ketë furnizim me ujë.

LEXO EDHE  Fëmijët preken më pak nga simptomat afatgjata të COVID-19

Ujësjellës Kanalizime Durrës (UKD) kërkon mirëkuptimin e qytetarëve pasi njofton se disa zona mund të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë.