Rritet numri i fëmijëve të infektuar me Covid-19 në SHBA

Autoritetet shëndetësore në SHBA kanë bërë me dije se numri i rasteve me Covid-19 tek fëmijët po rritet frikshëm. The Guardian shkruan se rastet e larta janë në zonat me përqindje të ulëta të vaksinimit dhe ku shkollat ​​nuk ndjekin udhëzimet e Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.