Video shpejtësie me Ferrarin, 70-vjeçari përplaset me pemën

Të rinj të fiksuar pas shpejtësisë kishim hasur, por një 70-vjeçar me këtë dëshirë, padyshim që ka marrë vëmendjen e të gjithëve. Njihuni me të moshuarin më ‘cool’, i cili drejtonte një Ferrari Testarossa dhe luante me shpëjtësinë.