“Çfarë po bëjmë ne për shqiptarët?” Video-mesazhi i Berishës kur Rama shpallte qeverinë

Kryeministri Rama mblodhi ditën e sotme Asamblenë Kombëtare dhe prezantoi emrat e rinj të qeverisë së re.

Ish-kryeministri Berisha ka postuar në Facebook një video-mesazh në kohën që Rama po shpallte qeverinë e re.

Berisha thotë se nuk duhet pritur asnjë orë për t’i mbledhur shqiptarët në mënyrë që ata të mos largohen jashtë vendit, por të punojnë këtu.

LEXO EDHE  KPA u nda për afatin e ankimit ndaj konfirmimit të Anton Martinit dhe cënimin e besimit të publikut

Të mos presim asnjë orë, asnjë ditë. Çfarë po bëjnë shqiptarët, çfarë po bëjmë vetë për t’i inkurajuar ata, për t’i organizuar ata, për t’i mbledhur ata, për t’i rikthyer atyre shpresën, besimin se Shqipëria, e bukura e dheut nuk meriton të largohemi, por meriton të punojmë me guxim të madh,” dëgjohet të thotë zoti Berisha.