Fjoralba Ponari planifikon ti futet politikës së shpejti

Moderatorja Fjoralba Ponari ka realizuar së fundmi një bisedë virtuale me ndjekësit ku dhe ka bërë një deklaratë të papritur.

Së shpejti është e mundur që Fjoralbën ta shohim në politikë. Këtë e ka deklaruar vetë ajo, teksa një ndër ndjekësit e ka pyetur: “Po pas televizionit mund ta zgjidhje politikën?”. Moderatorja nuk ka hezituar t’i përgjigjet, duke i habitur të gjithë.

“Mundem dhe do ta bëj”, është shprehur Fjoralba.