FOTO/ I “zhytur” nga të zezat, prokurori Kolë Hysenaj investon në biznes para Vettingut

Pas shtatë muajsh shtyrjeje të paargumentuar, Kolë Hysenaj rikthehet përballë trupës së KPK, me shpresën se fushata elektorale do të marrë vëmendjen dhe vendimi për të do të kalojë pa u ndier. Jo vetëm me shpresën.

Pasi provoi metodat që do t’i kishin zili edhe grupet kriminale, Kola po kërkon edhe pak ndihmë nga qielli. Dhe, meqë qielli, mesa duket nuk i është përgjigjur, ka vendosur ta improvizojë në lokalin e tij.

Është një lokal pranë Prokurorisë së Tiranës, që prej vitesh e përdor për të kompesuar rrogën e shtetit. Siç duket edhe nga fotot, me shpejtësi, përpara së enjtes së Vettingut, tavani i lokalit po ndryshon.

LEXO EDHE  BB paralajmëroi për thatësira, humbje mbi 130 mln dollarë

Pas këtij investimi për tu patur zili, për një prokuror me rrogë shtetërore, lokali duket më shumë si kishë. Engjëjt që fluturojnë nëpër tavanin e lokalit, janë miqtë e fundit që ka futur Kolë Hysenaj për të kaluar vetingun.

Pasi nuk i fshehu dot pronat në Korcë, nuk e justifikoi dot makinën as më marifetin e shitjes apo shkëmbimit, pasi nuk i bëri punë asnjë mjet i pranuar nga ligji për shkeljet, Kola, pavarësisht besimit, ka thirrur në ndihmë engjëjt. Me gjasë, edhe nëse nuk e ndihmojnë të mbajë punën e Shtetit, do ta ndihmojnë të puna private, si biznesmen. /Dosja.al/