Kryemadhi uron besimtarët: Janë Pashkët e Ringjalljes dhe të çlirimit nga e keqja!

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemahdhi ka uruar Pashkët për besimtarët katolikë, me lutjen për të ardhmen me zemër të mirë e të mbushur me gëzim për çdo shqiptar.

‘Këto Pashkë që po kalojmë janë Pashkët e Ringjalljes dhe të çlirimit nga e keqja, që donte të pushtonte nëpërmjet kësaj situate pandemie dhe varfërie por që me ndihmën e Zotit, asnjëherë nuk do të fitojë’, shkruan Kryemadhi në rrjetet sociale.

LEXO EDHE  I riu u ndalua për korrupsion, policët filmuan ngjarjen me telefon. Kamerat e trupit…

Postimi i Monika Kryemadhit:

Gëzuar Pashkët dhe me lutjen për të ardhmen me zemër të mirë e të mbushur me gëzim për çdo shqiptar.

Këto Pashkë që po kalojmë janë Pashkët e Ringjalljes dhe të çlirimit nga e keqja, që donte të pushtonte nëpërmjet kësaj situate pandemie dhe varfërie por që me ndihmën e Zotit, asnjëherë nuk do të fitojë.

! Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët!