Zgjedhjet e 25 prillit/ Ambasadori britanik: Partitë të sigurojnë kandidatë të pastër dhe të palidhur me krimin

Ambasadori britanik në Tiranë, Duncan Norman ka reaguar në lidhje me listat e kandidatëve për deputetë që po përgatisin partitë.

Me një shënim të shkurtër në Twitter, Norman shkruan se afati i mbylljes së listave është shumë pranë, ndërsa kërkon kandidatë të pastër që të përfaqësojnë qytetarët e jo krimin.

Ambasadori Duncan Norman në Twitter:

Afati për të dorëzuar listat e kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 25 Prillit është shumë pranë.

Partitë politike duhet të sigurojnë që kandidatët që duan të përfaqësojnë qytetarët të mos jenë të përfshirë me krimin e organizuar ose korrupsionin apo të lidhur drejtpërdrejt me ata që janë.

The deadline to submit candidate lists for MPs for the 25 April #election is fast approaching. Parties must ensure that candidates ëho ëant to represent the ???????? people are not involved ëith organised crime or corruption or directly connected to those who are.

 — Duncan Norman (@DNormanFCDO) February 25, 2021

LEXO EDHE  SPAK, një qen roje i PS