Shihni shpesh të njëjtën ëndërr? Ja çfarë kuptimi ka

Njerëzit kalojnë një të tretën e jetës së tyre duke fjetur.

Edhe pse trupat tanë janë në pushim gjatë gjumit, truri ynë i kalon ato orë pushimi në një gjendje shumë funksionuese në mënyrë që të përgatisë trupin për ditën tjetër.

Ky është momenti ku ëndrrat tona mund të ndodhin dhe këto ëndrra, duam apo jo, mund të priren të ndodhin pa pushim.

Bright Side tregon arsyet pse kemi ëndrra të përsëritura dhe çfarë mund të na tregojë truri ynë për to.

Nëse po shihni ëndrra të përsëritura, nuk jeni vetëm

Ka tema të njohura për ëndrrat e përsëritura.

Një  sondazh raportoi se 5 temat kryesore për të cilat njerëzit ëndërrojnë janë:

Në rënie

Duke u ndjekur

Të qenit përsëri në shkollë

Përgatitja për një provë apo ngjarje të rëndësishme

Fluturimi

Ato mund të jenë pasqyrim i asaj që po ndjeni.

Ata mund të sinjalizojnë se duhet të rregulloni diçka.