“Jemi të shthurur”/ Zhaklin Lekatari: Edukimi seksual nuk është shthurje

Blogerja e seksit, Zhaklina Lekatari ka qenë e ftuar së fundmi në “Historia ime” në Tv Klan për të folur për dashurinë, shndërrimin e konceptimit dhe ndërtimit të një marrëdhënieje mes dy personave që kanë ndjenja ndaj njëri-tjetrit.

Zhakina është shprehur se ne jemi në një periudhë ndryshimi, por duhet të kemi dhe një kthim mbrapa sepse shoqëria e tanishme është e shthurur.

Elsa BallauriUnë mendoj se është arritur diçka që do të thotë se individët, familjet, çifti mendojë t’i bëjnë gjërat sipas asaj që iu vjen atyre t’i bëjnë.

Zhaklina Lekatari: Dhe mua më pëlqen shumë që janë sportivë. Jam dakort që jemi në një ndryshim, por do kemi edhe një kthim mbrapa.

Elsa BallauriKthim mbrapa krahasuar me çfarë?

Zhaklina Lekatari: Në kuptimin që nëse ne kemi kaluar nga një ekstrem në tjetërin, ne do kemi një normalizim të shoqërisë.

Elsa Ballauri: Unë nuk e kuptoj normalizimin.

Zhaklina Lekatari: Tani jemi pak si shumë të shthurur.

Mirela MiloriJemi të shthurur tani? Jo po ky duhet bërë lajm sepse Zhaku ty të keqkuptojnë. Ti mendon që ka shthurje në shoqëri? Se ty të shikojnë ngaqë ke dhe këtë blogun tënd, del tek Arjan Çani flet me…

Zhaklina Lekatari: Edukimi seksual nuk është shthurje është edukim.

Agim Baçi: Mesa e kam ndjekur Zhakun është koncepti që çiftet kur njihen me njëri-tjetrin nuk domethënë të ndalojnë aty, mund të eksplorojnë gjëra. Kur njeh seksin nuk do të thotë që ta njohësh me komshien apo me një tjetër. Në raportin e familjes, një burrë dhe një grua nuk ka pse burri të mendojë që këto gjërat e çuditshme t’i bëjë me një grua tjetër atje matanë dhe gruaja të mendojë që bëhen me një burrë tjetër. Jo burri dhe gruaja kanë mundësi ta njohin shumë mirë njëri-tjetrin. Aq sa e kam ndjekur Zhakun publikisht do të thotë që ky lloj sensi për të njohur këtë intimitet, nuk i ndalohet një çifti. Unë mendoj që një çift ka gjithmonë diçka për të mësuar tek njëri-tjetri dhe unë e shikoj si një bashkëudhëtim të gjatë dhe të mirë.

LEXO EDHE  Modelja zbulon detaje nga nata sensuale me Cristiano Ronaldon: Ishte shumë i mirë dhe i ëmbël