Yuri Kim: Shpresoj që SPAK të japë më shumë rezultate në luftën ndaj korrupsionit dhe krimit

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, njihet si mbështetësja më e madhe e SPAK, madje renditet ndër personazhet publike që kurrë nuk e ka fshehur pritshmërinë e lartë nga organet e reja të drejtësisë. Së fundmi, Kim ka reaguar ndaj një vendimi për çuarjen në burg të 17 trafikantëve të drogës dhe sekuestrimin e pasurive të tyre në vlerën e 5 mln euro.

Por në mesazhin e saj, diplomatja amerikane kërkon që SPAK të japë më shumë rezultate në luftën ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit.

LEXO EDHE  50-euroshi e ‘merr më qafë’, arrestohet 41-vjeçari në Durrës

“Bazuar në informacionin nga SH.B.A, SPAK hetoi me sukses një organizatë të madhe kriminale, duke cuar në burg 17 trafikantë droge dhe konfiskim të pasurive prej 5 milion €. Shpresojmë të shohim SPAK të japë më shumë rezultate kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit”, shkruan ambasadorja Yuri Kim në Twitter.