100 ditët e qeverisë, Hoti lavdëroi punën e tij, opozita i kërkoi dorëheqjen

Më shumë se 10 orë ka zgjatur seanca e Kuvendit të Kosovës për punën 100 ditëshe të qeverisë së udhëhequr nga Avdullah Hoti.

Përderisa Hoti dhe kabineti i tij lavdëruan punën tre mujore, opozita i kërkoi dorëheqjen.

LEXO EDHE  Zbulohet plantacion kanabisi te “pushimi i shoferit”

Seanca u përshkua me përplasje të shumta në mes të deputetëve të opozitës dhe pozitës.