OFL i dërgon formularët për pasurinë 3 shtetasve

Operacioni Forca e Ligjit i ka dërguar formularët e vetëdeklarimit të pasurisë 3 shtetasve të dënuar për vjedhje me dhunë me pasoja të rënda, vrasje e mbetur në tentativë dhe vjedhje me armë.

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

P. M., me banim në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”;

K. S., me banim në Tiranë, i dënuar për veprat penale “Vjedhja me armë”, “Vjedhja me dhunë”, “Vrasja me dashje” e mbetur në tentativë, e kryer në bashkëpunim në formën e organizatës kriminale;

LEXO EDHE  Elbasan - RENEA gati të ndërhyjë për të neutralizuar 71-vjeçarin që qëlloi mbi policinë

A. D. alias A. T. alias I. T., me banim në Bulqizë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me pasoja të rënda”.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.