Ambasada gjermane rinis shërbimin për vizat

Ambasada gjermane në Tiranë njofton se zyra e Vizave dhe Pasaportave të Ambasadës Gjermane në Tiranë rifillon punën normalisht ditën e hënë, më 27 Korrik.

Ambasada njoftoi ndërprerjen e punës më 20 Korrik, për shkak të situatës së COVID-19.

LEXO EDHE  Policia njoftoi se u vet*vra, prindërit e 32-vjeçares: E v*au ish-burri

Në një njoftim, ambasada sqaron se takimet e konfirmuara mund të mbahen, ndërsa aplikuesve, të cilët kanë pasur takim në periudhën kohore 20.07.2020 deri më 24.07.2020, do t’u konfirmohet një takim i ri.