“Stop ahengu”, Florjan Binaj publikon studimin e “Surrel-ington të Tirinois”

Aktori i humorit Florjan Binaj ka ironizuar vendimin e Qeverisë për të mbyllur lokalet e natës për shkak të përhapjes së frikshme të pandemisë së koronavirusit në vendin tonë.

Përmes rrjeteve sociale, Binaj referon një studim më të fundit të “Surrel-ington të Tirinois të Maçaçuçets, i cili thekson se Covid-19 përhapet edhe përmes notave muzikore”.

LEXO EDHE  PD depoziton nesër në Kuvend propozimet për uljen e TVSH

“Lum ne që kemi këtë dhe mjer ky që na ka ne…”, ironizon aktori Binaj teksa publikon dhe “studimin”.