Regjistrohen 31 raste të reja me koronavirus në Greqi

Autoritetet greke njoftojnë për 31 raste të reja me koronavirus, nga të cilat 4 janë identifikuar pas inspektimeve në pikat e hyrjes në vend. Numri i përgjithshëm i rasteve arrin në 3803. 31 rastet e reja janë identifikuar në zona si më poshtë:

4 raste u zbuluan gjatë kontrolleve të bëra në portat hyrëse të vendit, 3 raste kanë ardhur vullnetarisht për kontroll,6 janë regjistruar në njësinë rajonale të Atikës, 8 në njësinë periferike të Selanikut, 8 në njësinë rajonale të Imathia, 1 në njësinë rajonale të Halkidiki, 6 në njësinë rajonale të Kozan dhe 1 në njësinë rajonale të Kastoria.

LEXO EDHE  Denoncimi/ Qeveria shqiptare ka që në muajin mars që nuk kryen pagesat e KEMP-it

Asnjë vdekje e re nuk u shënua, ndërkohë që 10 pacientë janë të intubuar.