KPA lë në fuqi vendimin e shkarkimit për Artan Bajramin, ish-kreun e Apelit të Krimeve të Rënda

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin nga detyra të prokurorit Artan Bajrami.

Në shkurt  të vitit të kaluar, KPK shkarkoi nga detyra prokurorin, ish kreu i Apelit për Krime të Rënda.

Komisioni nuk vërtetoi përputhshmërinë e të ardhurave dhe shpenzimeve të prokurorit.

LEXO EDHE  Pala greke mbyll sërish Kakavijën, ja kur rihapet për qytetarët shqiptarë

Vendimi i shkallës së parë u ankimua nga Bajrami.

Ndërkohë, këtë të Premte, KPA vendosi lënien në fuqi të vendimt për shkakimin nga detyra të ish-drejtuesit të Prokurorisë së Krimeve të Rënda për 15 vite.