E shtunë, Tetor 23, 2021
Etiketimet Kpa

Etiketim: kpa

KPA konfirmon në detyrë gjyqtarin Genti Shala

Kolegji i Posaçëm i Apelimit njoftoi të hënën se pas rihetimit nuk u gjetën prova që të cënonin vendimin e Komisionit të Pavarur për...

Komisioneri Publik ndryshon kërkesën për ish-gjyqtarin Ibrahim Hoxha

Komisioneri Publik, Darjel Sina parashtroi të hënën në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, KPA shkaqet e ankimit të ushtruar kundër vendimit të Komisionit të...

KPA hap dhe mbyll hetimin gjyqësor për gjyqtarin Genti Shala

Komisioneri Publik kërkoi hetimin e një denoncimi ku ngrihen dyshime se gjyqtari Genti Shala ka fshehur ortakërinë në një shoqëri ndërtuese, si dhe të...

Favoret e “Drejtësisë së Re”/ SPAK zvarrit drejt parashkrimit hetimin për...

Nga Boldnews.al Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, nxiti anëtarët e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit që të vijojnë punën “pavarësisht presioneve”, siç e konsideroi ajo, në...

Kim takon anëtarët e KPA: Keni pasur presione të fortë, por...

Ambasadorja e SHBA në Tiranë është takuar me gjyqtarët e dhomës së Apelit Special, KPA. Kim u shpreh se këto gjyqtarë kanë një nga...

KPK e konfimoi në detyrë, ONM kërkon shkarkimin e prokurores Prifti

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit ka rekomanduar ditën e sotme Komisionerët Publikë për të ankimuar në KPA vendimin për rikonfirmimin në detyrë të prokurores së...

Precedenti i Shkëlqim Mirit, KPA tërhiqet për vendim

Ish-gjyqtari i Apelit Tiranë, Shkëlqim Miri nuk u paraqit në seancën e dytë publike që u zhvillua të mërkurën në Kolegjin e Posaçëm të...

KPA mbyll hetimin gjyqësor për prokurorin Petrit Çano

Kolegji vendosi mbylljen e hetimit gjyqësor, pasi Komisioneri Publik dhe vëzhguesi ndërkombëtar nuk mundën të njihen me dokumente ‘sekrete’ të një denoncimi të ri...

Komisioneri Publik apelon pas rekomandimit, prokuroren Lindita Male dhe gjyqtaren Elbana...

Komisioneri Publik i kërkoi Kolegjit të Posaçëm të Apelimit të rihetonte çështjet ndaj prokurores Lindita Male (Ziguri) dhe gjyqtaren Elbana Lluri, pas rekomandimit të...

KPA nuk gjeti prova për ndikim politik në vendimin e KPK...

Megjithëse Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA gjeti gabime materiale në procesin e rivlerësimit të kryer nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK për...

Argumentet e KPA që rikthyen në detyrë prokurorin Arqile Koça

Shumica e anëtarëve të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit vlerësuan se Komisioni ka gabuar në vlerësimin e kriterit të pasurisë si dhe se ka...

KPA çel hetimin gjyqësor për Kastriot Selitën

Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi të administrojë provat e reja të dorëzuara nga kreu i Gjykatës Administrative të Apelit, Kastriot Selita si dhe...

KPA pranon prova të reja në procesin ndaj prokurorit Anton Martini

Kolegji i Posaçëm i Apelimit dëgjoi të enjten prapësimet e Komisionerit Publik Florian Ballhysa mbi kundërankimin e prokurorit Anton Martini mbi shkelje të afateve,...
WhatsApp DENONCO