Kandidatët për Gjykatën e Lartë, Ambasada e SHBA dhe KLGJ publikojnë metodologjinë e përzgjedhjes

Në bashkëpunim me Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe me Gjykatën e Lartë, projekti i USAID/Albania Drejtësi për të Gjithë ka bërë publike metodologjinë e përdorur për vlerësimin e të gjithë aplikuesve për pozicionin ‘Nëpunës për Uljen e Numrit të Çështjeve Gjyqësore në Gjykatën e Lartë’.

“Kandidatët e përzgjedhur në fazën e parë janë njoftuar për fazën e mëtejshme të vlerësimit. U urojmë kandidatëve suksese!”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së SHBA.

LEXO EDHE  Horrori në Kombinat/ Mjekja psikiatre: Ja çfarë i shtyu nënë dhe bijë të vetëflijoheshin

Gjithashtu është publikuar edhe metodologjia e përzgjedhjes së 32 kandidatëve nga 400 aplikime që ka pasur.

Kandidatët e përzgjedhur kanë mbi 6 vite eksperiencë pune.