Si i gjente klientët në rrugë 22-vjeçarja/ “Një kam kap deri tani…”

Të tjera detaje janë zbuluar lidhur me funksionimin e rrjetit të prostitucionit. Materialet në dosjet hetimore i përkasin vëzhgimit në në terren nga oficerët e Policisë. Sipas hetimeve, shtetaset e arrestuara qëndronin në rrugë, ku edhe gjenin klientë.

Konkretisht, shtetasja Qazime R., më datë 12.01.2020, tek ura e lumit Shkumbin futet në një makinë tip “Benz” dhe shkojnë drejt lumit, poshtë urës. Zbresin nga makina, kryejnë marrëdhënie seksuale dhe largohen.

Po atë ditë, shtetasja Qazime R. gjen një tjetër klient në rrugë dhe shkon bashkë me të në hotel. Qëndrojnë disa minuta aty dhe largohen.

LEXO EDHE  Horrori në Kombinat/ Mjekja psikiatre: Ja çfarë i shtyu nënë dhe bijë të vetëflijoheshin

Nga bisedat e transkriptuara, më datë 25.12.2020, Greta D., komunikon me shtetasin Myzejen M., duke i thënë se ishte te Bishti i Zhurit dhe se “një njeri kam kap motra jote deri tani, një dhjetëshe të qelbët”.

Greta i thotë se ishte në shtëpi e sëmurë, ndërsa Myzejeni i thotë se kishte ardhur Silva, ajo jevga e Elbasanit.

Nga vëzhgimi dhe transkriptimet e bisedave të bëra nga ana e Prokurorisë përgjatë shtatë muajve, ka rezultuar se personat e arrestuar ushtronin prostitucion në vende të ndryshme kundrejt pagesave me klientë që i gjenin në rrugë.