Pas dorëheqjes së 5 drejtorëve në 8 muaj/ Kadastra e Vlorës, komandohet drejtuesja e re

Viola Hima është drejtuesja e re e Kadastrës së Vlorës. Ajo është komanduar në këtë detyrë, por nuk dihet sa muaj do të pranojë të qëndrojë, duke parë historikun e asaj që po ndodh me këtë institucion.

I fundit në detyrë ishte Bilal Aliaj, i cili qëndroi vetëm 4 muaj në detyrë dhe më pas u dorëhoq vetëm një javë më parë.

LEXO EDHE  Përse Rama e shtyu për herë të dytë shpalljen e firmës fituese për Milot-Fier?!

Në 8 muaj kanë dhënë dorëheqjen nga Kadastra e Vlorës 5 drejtorë, ndërsa Hima është e 6 që merr drejtimin.