OFL i nis formularët 4 personave, 3 në Tiranë dhe 1 në Shkodër

Operacioni Forca e Ligjit i ka dërguar formulaët e vetëdeklarimit 4 shtetasve, 3 prej të cilëve në Tiranë, të dënuar për vjedhje me dhunë dhe Vjedhje me armë, dhe një shkodrani, i cili është nën hetim.

Sipas një informacioni zyrtar, OFL bën të ditur se i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

– O. I., banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me dhunë”;

– K. A., banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”;

– E. K., banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë, e kryer në bashkëpunim”;

– I. R., banues në Shkodër, person nën hetim, për të cilin Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda ka caktuar masën e sigurimit personal “Arrest në burg”, për veprat penale “Shtrëngim me anë të kanosjes për dhënien e pasurisë, e kryer në bashkëpunim, në kuadër të grupit të strukturuar kriminal” dhe “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale apo grupi i strukturuar kriminal”.

LEXO EDHE  FOTO/ Me pistoletë prej ari, ky është shqiptari, drejtues i grupittë gjobave në Koridhalo

“Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme”, thuhet në njoftimin e OFL.