Provimet, ja çfarë pritet të vendosë Universiteti i Tiranës

Senati i Universitetit të Tiranës pritet të vendosë nesër mbi procedurat e provimeve të studentëve. A2 ka siguruar vendimet që do të merren pas disa ditësh në mbledhjen online të Senatit.

Kryetari i Senatit, Mynyr Koni, njeherësh Rektori i Universitetit, pritet të firmosë zhvillimin e provimeve online në çdo fakultet.

LEXO EDHE  Të kërkuar për vepra të ndryshme penale/ Ekstradohen drejt Italisë 9 shqiptarë

Në ato lëndë që është i pamundur provimi online, kreditet do konsiderohen të marra dhe studenti nuk do të penalizohet.