Eros/ Ja mosha në të cilën gratë janë më aktive seksualisht

Sipas një studimi të bërë nga “Natural Cycles” me një kampion prej 2.600 grash me faza të ndryshme moshore (nën 23; 23-35 vjeç; mbi 35) për jetën e tyre seksuale dhe veçanërisht sa shpesh e arrijnë kënaqësinë dhe mbi frekuencën e raporteve të tyre, doli në pah edhe mosha ku arrijnë pikun e kënaqësisë seksuale. Mosha është rreth 36 vjeç.

LEXO EDHE  David Beckham nuk pyet për krizë, shihni apartamentin e tij 24 milionë dollarësh

Në këtë fashë moshë, rreth 86% e grave janë përgjigjur se bëjnë dashuri super të kënaqshme, ndërsa në fashën e mesme (23-35 vjeç) 76% e tyre thanë se mund të ishin të kënaqura seksualisht, ndërsa shumë pak të kënaqur seksualisht ishin të rejat. Ndërkohë 80% të grave mbi 35 vjeçe thanë se ndiheshin të kënaqura dhe të sigurta seksualisht.