Tërmeti i 26 nëntorit nxjerr jashtë funksionit edhe Komisariatin e Kurbinit

Godina e Komisariatit të Kurbinit është dëmtuar rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit. Godina përfshihet në listën e objekteve që kanë pësuar dëme dhe është rrethuar me shiritin e kuq.

Godina është vlerësuar e papërdorshme dhe personeli është larguar.

LEXO EDHE  Basha apel qyetarëve nga Pogradeci: Merrni masa ndaj COVID, qeveria është dorëzuar

Ndërkohë godinat e Gjykatës dhe Prokurorisë së Kurbinit kanë nisur puna, pasi dëmtimet e tërmetit nuk përbëjnë rrezik.