“Të pavarurit” e Soros-Ramës (VIDEO)

Jamarbër Malltezi, anëtar i Kryesisë së PD-së, ka publikuar një pikturë në rrjet, ku shfaqen disa njerëz, nëpër mendjet e të cilëve kalon një tub që i furnizon me të njëjtën lëndë.

Me këtë pamje, Malltezi ilustron të komanduarit, pra ata që nuk luhaten nga vija e partisë.

“Të pavarurit” e Soros-Ramës. Në dukje lejohen të luhaten nga “vija e partisë”, por luhatja është e komanduar. Biles edhe shpejtësia e luhatjes është e komanduar.

LEXO EDHE  “Berlini shënon fundin vetëvrasës politik", Berisha-Ramës: Nuk u prite nga askush

Edhe TV në dukje të ndryshme, por natyrisht të komanduara nga Soros – Rama. Por e bukura është kur dalin edhe disa ambasadorë të telekomanduar nga Rama – Soros.

Dhe në dukje ka lëvizje, por lëvizje të komanduar “të pavarurish””, komenton Malltezi në foton e shpërndarë.