U konfirmua nga KPK, shkarkohet nga KPA gjyqtari i Gjykatës së Lartë

Gjyqtari Edmond Islamaj shkarkohet nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit. Vendimi u mor në seancën e kësaj të mërkure. Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka vlerësuar se gjyqtar i Gjykatës së Lartë, Edmond Islamaj, nuk justifikon burimin e pasurive dhe për këtë arsye ka vendosur ndryshimin e vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe ta shkarkojë nga detyra.

Edmond Islamaj, gjyqtar në Gjykatën e Lartë u konfirmua në shkallën e parë të vetingu më 7 qershor 2018.

Konfirmohet në detyrë gjyqtari i e Gjykatës së Lartë Edmond Islamaj

Ndaj vendimit të KPK-së, bëri ankimin Komisioneri Publik dhe çështja kaloi në KPA, që këtë të mërkurë dhe vendimin e shkarkimit nga detyra për gjyqtarin Islamaj. /bn/

Kolegji i Apelimit pranon ankimimin e Komisionerit Publik për gjyqtarin Islamaj

LEXO EDHE  Fidanë kanabisi afër stanit, arrestohet çobani