Shpërthimi në fabrikën e ar*ëve, dëmtohen zonat e banuara

Një shpërthim i fuqishëm në një fabrikë të prodhimit të raketave ka lënë të paktën dy të vdekur në Serbi.

Shpërthimi ndodhi në zonën e Bubaj Potokut, vetëm pak kilometra larg Beogradit.

Ngjarja ka ndodhur pak më parë dhe nuk dihen shkaqet e shpërthimit, ndërsa raportohet për dëme të konsiderueshme materiale si edhe mjaft të lënduar.