Semi bën deklaratën e papritur për Fifin: Nëse tregoj ato që di nga jashtë, mund të shkatërroj shumë gjëra

Semi dhe Beniada kanë kaluar thuajse gjithë mbasditen duke biseduar me njëra-tjetrën. Ato kanë komentuar sjelljen dhe strategjinë e zgjedhur të disa prej banorëve. Diskutimi i tyre u ndal gjatë veçanërisht tek Fifi.

Semi tregoi se informacione që ajo di për jetën e Fifit jashtë shtëpisë mund të jenë shkatërruese nëse do të vendoste t’i shprehte publikisht.

LEXO EDHE  45 të vdekur në Bullgari/ Shpat Kasapi tregon aksidentin e ngjashëm 40 vite më parë: Ja roli i babait tim

“Me aq gjëra sa di unë për atë jashtë unë po të dua mund të shkatërroja shumë gjëra. Unë nuk jam budallaçkë, nuk jam. Thjesht nuk dua të mërzish shumë persona’’- shtoi ajo.